About

Bemutatkozás

Kik vagyunk? Mi az a Propulsion?

Csapatunk tagjai 10 éve foglalkoznak Online fejlesztésekkel és szerverek üzemeltetésével. Több kisebb-nagyobb tárhelyszolgálató cég egyesítését követően cégünket, a Propulsion Kft.-t 2016 év elején alapítottuk.

Szolgáltatásaink fejlesztésének következtében ügyfeleink számára egyre komplexebb szolgáltatásokat tudunk biztosítani, így már szerver üzemeltetéssel és céges hálózatok, rendszerek üzemeltetésével is állunk rendelkezésre. Maximálisan törekszünk arra, hogy ügyfeleink rendszerei mindig üzembiztosan működjenek.

A Propulsion nem mást, mint a hosting üzeletágunkat képviselő fantázianév. A Propulsion egyik magyar fordítása ihlette ezt a fantázia nevet, ez a jelentés a "hajtóerő". Professzionális hosting szolgáltatásainkkal egyfajta hajtóerőként kívánunk hozzájárulni ügyfeleink üzelti sikereihez.854
Ügyfél
1471
Tárhely
3016 GB
Adat a tárhelyeken
7 TB
Havi adatforgalom

Egyéb szolgáltatásaink

  • Webfejlesztés
  • Grafikai tervezés
  • Keresőoptimalizálás
  • Hírlevél küldés

Amennyiben az Ön cégének weboldalra vagy webáruházzal összekapcsolt vállalati portálra van szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal! Több, mint 300 weboldal elkészítését követően ki merjük jelenteni, hogy értünk ügyfeleink igényeinek felméréséhez, valamint a megfelelő minőségű kivitelezéshez is.

Weboldalak készítésénél fontosnak tartjuk, hogy az elkészült weboldal valódi profitot termeljen partnereinknek. Minden általunk készített honlapot egyedi tartalomkezelővel készítünk el, így biztosítva ügyfeleinknek a gyors megvalósítást illetve az egyszerű és seobarát adminisztrációt.

Egy vállalkozás arculatát nagy mértékben meghatározza annak minőségi és felhasználóbarát weboldala. A potenciális látogatók köre ezáltal gyorsan informálható és hiánytalanul tájékoztatható. Tapasztal designer csapatunknak köszönhetően az egyedi, vagy extrém arculatok megvalósítása sem jelent gondot számunkra.

A keresőoptimalizálás (SEO, azaz Search Engine Optimalization) ma már rendkívüli fontossággal bír minden olyan vállalkozás számára, amelyek az interneten is megjelennek. Saját keresőoptimalizálási szoftvereket fejlesztünk, melyek segítségével keresőoptimalizálás állapotát és alapvető hibáit tudjuk felmérni, javítani.

Több mint 200 eDM hírlevél kiküldésének tapasztalatával vállaljuk eDM levelek készítését (grafikai kialakítás, e-mail sablon készítés) és kiküldését.

Ügyfeleink véleménye

Előző tárhely szolgáltatóm szervere nagyon lassú volt, költözni kényszerültem, így találtam rá a Propulsion SSD tárhelyekre... weboldalaim közel 10x gyorsabbak lettek.

Balogh Tamás FOTO-DA Stúdió Kft., ügyvezető www.mesterszakacs.eu

Weboldalaink egyszerűek, kevés tárterületet foglalnak, viszont levelezésünket aktívan használjuk több, mint 30 postafiókkal és átirányítással. A Propulsion-nál találtunk megbízható, biztonságos, az igényeinknek meglelelő megoldásra.

Balázs Krisztina Lézer Trió Kft., gazdasági igazgató www.lezertrio.hu

Viszonylag nagy látogatószámot is kiszolgáló, villámgyors tárhelyre volt szükségem egyik új projektemhez. A Propulsion SSD tárhelyeitől gyorsabbat eddig még nem találtam...

Adonyi Gábor FREE-Dimension Bt., ügyvezető / grafikus www.sixide.com

Kritikus szolgáltatásokat és adatokat tartalmazó szervereinkhez kerestünk üzemeltetőt, amiben az elmúlt években az Propulsion.hu csapata jó választásnak bizonyult.

dr. Babai László T&G Health Kft., ügyvezető www.primamedica.hu

Értékeink

Amiben mások vagyunk

24/7 ügyfélszolgálat

Az elérhetőség fontos. Hosting tevékenységünk elképzelhetetlen lenne 24/7 ügyfélszolgálat nélkül. Igyekszünk ügyfeleink kérdéseire, kéréseire és problémáira azonnali választ adni illetve megoldást nyújtani.

Szolgáltatási köreink

Szolgáltatásaink palettáját folyamatosan, ügyfeleink igényei alapján bővítjük. Hosting tevékenységünkhöz jelenleg a következő szolgáltatások kapcsolódnak: tárhely és virtuális szerver bérlés, domain regisztráció, havidíjas, korlátlan SMTP szerver bérlés.

Responsive weboldalak

Webfejlesztés terén követjük az aktuális trendeket és a legújabb technológiákkal készítjük el bármilyen paltformra és képernyőméretre optimalizált weboldalát. Ha weboldalát mi készítjük el, akkor az első évben ingyenesen tárhelyet biztosítunk Önnek.

Akik szolgáltatásaink zökkenőmentes üzemeltetésében segítenek

Nálunk a profit helyett a minőség az elsődleges szempont, ezért csak az alábbi márkák hardvereit használjuk.


  • Supermicro
  • Dell
  • Intel
  • Western Digital
  • Cisco

© 2019 Propulsion Kft. Minden jog fenntartva.